Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După trei ani de la data la care urma să fie finalizat Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin“ va fi, în sfârşit, inaugurat (galerie foto)

ro

03 Nov, 2017 00:00 3125 Marime text
După mai multe licitaţii anulate, Consiliul Judeţean Constanţa a reluat, cu fonduri din bugetul propriu, lucrările de execuţie constând în „Completări tehnice de punere în funcţiune a dotărilor ce fac obiectul lotului 2 aferente investiţiei «Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret»“, cunoscut drept Centrul „Jean Constantin“. Proiectul a avut ca dată de începere a lucrărilor luna aprilie a anului 2013 şi trebuia finalizat până în decembrie 2014, dar acest lucru nu a fost posibil.

Lucrările au fost finalizate şi, în sfârşit, reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) vor fi în măsură să inaugureze luna aceasta centrul care poarte numele marelui actor constănţean Jean Constantin.
 
Anunţul a fost făcut chiar de vicepreşedintele CJC Claudiu Palaz, care a supervizat desfăşurarea lucrărilor şi soluţia tehnică de răcire a echipamentelor. În acest sens, au fost executate următoarele tipuri de lucrări: realizarea unui gol în planşeul camerei de proiecţie, în vederea evacuării aerului cald generat de aparatul de proiecţie film; realizarea unei ventilaţii suplimentare a aerului în cabina de traduceri şi în cea de sunet şi lumini; suplimentarea unor circuite/prize în zona scenei şi a cabinei de proiecţie.

Valoarea lucrărilor atribuite prin contract către Improvement Construct SRL au fost de 36.331.34 de lei. Firma are sediul social în Constanţa. Asociatul şi administratorul societăţii este Ionel Radu, iar obiectul de activitate constă în lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii