Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce vicele George Ionaşcu a preluat atribuţiile de primar George Eftimie, noul viceprimar al comunei Mircea Vodă (document)

ro

25 Nov, 2015 00:00 3818 Marime text


După ce, în luna septembrie, comuna Mircea Vodă a rămas fără primarul ales - Dumitru Dedu (PSD) - în urma deciziei prefectului de încetare a mandatului acestuia ca urmare a unei condamnări la închisoare cu suspendare, frâiele Primăriei au fost preluate de viceprimarul George Ionaşcu (PSD). Astfel, ca în toate cazurile, funcţia de viceprimar a rămas descoperită. Ieri, aleşii locali s-au reunit în şedinţă pentru a discuta inclusiv despre acest aspect. Astfel, unul dintre proiectele de hotărâre avute în vedere a vizat desemnarea unui consilier local care să aibă atribuţii de viceprimar. Cu nouă voturi „pentru“, din 15 posibile, George Eftimie (PSD) a fost cel votat de colegii săi pentru a îndeplini această sarcină.

Avere şi interesele noului vice

Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, din martie 2015, George Eftimie are un teren intravilan în Mircea Vodă, cumpărat în 2012, şi tot de atunci mai are un teren care intră în categoria altor categorii de terenuri extravilane, dacă se află în circuitul civil. Niciunul dintre cele două terenuri nu are suprafaţa descifrabilă. În 2015, a achiziţionat şi un spaţiu de producţie.
 
În ceea ce priveşte veniturile, George Eftimie declară că a obţinut, în anul fiscal anterior depunerii declaraţiei de avere, un venit de 8.400 (probabil lei) de la SC Pelicanul SRL, având funcţia de şofer. Alţi 9.000 (probabil lei) reprezintă subvenţia de pe urma unui teren agricol. Doar 1.000 (probabil lei) a fost suma pe care soţia sa a încasat-o de la Întreprinderea Individuală Eftimie Nicoleta, un magazin mixt. Interesant este că nicăieri nu se regăseşte indemnizaţia obţinută în calitate de consilier local. În declaraţia de interese, George Eftimie menţionează doar calitatea de membru PSD.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii