Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere publică pentru regulamentul de acces în zona peninsulară „Dacă închideţi Piaţa Ovidiu cu bariere, ne terminaţi afacerile“

ro

07 Dec, 2017 00:00 2910 Marime text
dezbatere publica pentru regulamentul de acces in zona peninsulara daca inchideti piata ovidiu cu bariere
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ionescu Adrian 03 Feb, 2018 15:24 Hotelurile, barurile, restaurantele și celelalte instituții, private sau de stat, cu sediul în zona peninsulară nu trebuie obligate sa plătească pentru repararea și întreținerea carosabilului și a trotuarelor (caz în care ar fi normal să li se permită, lor și clienților sau partenerilor lor, accesul neîngrădit în zonă). În schimb, ar trebui ca toată lumea, cu excepția riveranilor, să folosească mijloacele de transport în comun pe care le va pune la dispoziție Primăria, sau să apeleze la taximetre (acestea din urmă fără stații sau drept de staționare). Cine vrea neapărat să facă nuntă, botez sau parastas în zona peninsulară poate cere suplimentarea serviciilor de transport de la Primărie, sau poate angaja taximetre. Taximetrele sunt soluția și pentru turiștii care aleg cazarea în zona istorică a Constanței. Pe de altă parte, este normal ca vehiculele de intervenție să aibă regim special de acces, acesta fiind reglementat deja prin lege. În sfârșit, împărțirea anului în sezon și extrasezon mi se pare o idee bizară; exact atunci când peninsula este mai frecventată, introducem restricții?! Corect ar fi ca pe durata sezonului să se mărească numărul de microbuze pe traseele care duc în Peninsulă.
  • fani 07 Dec, 2017 09:14 Scarba si iar scarba ! Auzi minune ::din 2018 va incepe REABILITAREA strazilor din peninsula ....dupa ce s-au cheltuit milioane de euro pentru acelasi lucru ,in urma cu 2 (doi) ani!!DNA vise placute .