Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegaţia Femeilor din Shanghai, în vizită la Cumpăna Mariana Gâju - „După această vizită vor fi semnate documentele privind construirea parcului agricol"

ro

22 Aug, 2012 02:46 1307 Marime text
Delegaţia Federaţiei Femeilor din Shanghai a ajuns ieri în judeţul Constanţa după ce în cursul aceleiaşi zile s-a aflat într-o vizită politică în judeţul Teleorman, unde s-a întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, social-democratul Liviu Dragnea, dar şi cu alţi reprezentanţi PSD. De asemenea, zilele trecute, delegaţia s-a deplasat şi la Bucureşti pentru a-i întâlni pe liderii PSD din capitală.

Reprezentantele Federaţiei Femeilor din Shanghai au vizitat ieri Primăria Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa şi, fireşte, s-au întâlnit cu primarul Radu Mazăre şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. După ora 17.00, delegaţia s-a deplasat la Primăria Cumpăna. Primarul comunei, ec. Mariana Gâju, s-a arătat încântat de prezenţa delegaţiei Federaţiei Femeilor din Shanghai şi a precizat că speră ca în urma vizitei să fie semnate documentele privind construirea unui parc agricol la Cumpăna, în cadrul unui parteneriat public-privat încheiat între Primăria Cumpăna şi investitori din China. „Sunt convinsă că după această vizită vor fi semnate documentele privind construirea parcului agricol", a declarat primarul Mariana Gâju. Pe lângă stabilirea relaţiilor de colaborare în domeniul economic, vizita a avut drept scop şi realizarea unui schimb de experienţă în ceea ce priveşte modul de organizare a administraţiei publice locale autohtone privind implicarea femeilor în afaceri şi în politică, dar şi legat de investiţiile existente la malul mării. Reprezentantele din China vor fi invitate să cunoască judeţul şi din punct de vedere turistic, în acest sens astăzi fiind programată o excursie în Delta Dunării. Precizăm că anul trecut membre ale Organizaţiei de Femei a Partidului Social Democrat din România au fost în schimb de experienţă în China, la invitaţia Federaţiei Femeilor din Shanghai. Atunci reprezentantele Organizaţiei de Femei a PSD le-au invitat la rândul lor pe femeile din Shanghai să vină în România, fapt ce a culminat cu vizita din aceste zile. Facem precizarea că delegaţia este condusă de preşedinta Federaţiei Femeilor din Sanghai, Jiao Yang, şi a fost însoţită pe tot parcursul deplasării de europarlamentatul PSD Viorica Dăncilă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii