Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dar de suflet pentru locuitorii comunei Mihail Kogălniceanu 180 de persoane merg la Iaşi, pentru Hramul Sfintei Parascheva

ro

14 Oct, 2014 00:00 1902 Marime text


Primăria şi Consiliul Local din comuna Mihail Kogălniceanu, în frunte cu primarul Ancuţa Daniela Belu, au dorit să le facă o bucurie credincioşilor din localitate.

Pentru una dintre cele mai mari sărbători creştine, Sfânta Cuvioasă Parascheva, aleşii locali au decis, prin hotărâre de Consiliu Local, să aloce bani pentru transportul la Iaşi a câtorva zeci de persoane.

„Am alocat, prin Hotărâre de Consiliu Local, 12.000 de lei pentru asigurarea transportului la Hramul Sfintei Cuvioase Parascheva, la Iaşi, pentru 180 de locuitori ai comunei. Am primit mai multe solicitări de la oameni, încă din luna septembrie, şi am ales să le dăm curs, să le facem astfel o bucurie oamenilor“, a declarat primarul Ancuţa Daniela Belu. Deşi nu toţi consilierii locali au fost de acord cu această propunere, în cele din urmă proiectul de hotărâre a trecut cu nouă voturi pentru, două împotrivă şi patru abţineri, din totalul de 15 consilieri prezenţi.



„Vrem să le facem o bucurie şi credem că această măsură este cea mai bună, ţinând cont de faptul că nu toţi au posibilitatea de a-şi asigura transportul până la Iaşi, acolo unde se află moaştele sfintei“, a mai spus primarul.
Decizia aleşilor de la Kogălniceanu vine la un an după ce, în localitate, cu ocazia aceluiaşi praznic, a fost pusă piatra de temelie a unui nou lăcaş de cult.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii