Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum arată averea consilierului judeţean Osman Fedbi, director de ziar

ro

01 Sep, 2012 03:12 3223 Marime text
Pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeţ. Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, în ordinea alfabetică a numelui de familie (aşa cum apar declaraţiile şi pe site-ul CJC), declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, declaraţii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Aşa cum reiese din declaraţia de avere, consilierul judeţean USL Osman Fedbi, preşedintele Uniunii Democrate Turce din România (UDTR), nu deţine niciun teren. El are o casă de locuit în Constanţa, în suprafaţă de 150 de metri pătraţi, dobândită în 2004.

Nu deţine bunuri mobile şi nici bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro.

Preşedintele UDTR nu are conturi şi depozite bancare, nici plasamente şi investiţii directe. Osman Fedbi are în schimb datorii, şi anume un „credit locuinţă" contractat de la Bancpost în 2004, în valoare de 22.000 de dolari, scadent în 2020.

Venituri

În capitolul „Venituri" din declaraţia de avere a consilierului judeţean USL figurează indemnizaţia sa de consilier, în valoare de 7.244, dar şi salariul de la UDTR, de 49.643, încasat în calitate de director al ziarului „Hakses" (n.r. revista UDTR). Tot aici regăsim şi venitul anual încasat de soţia sa, în calitate de redactor al Revistei „Hakses" a UDTR, în valoare de 13.035, dar şi pe cel realizat de copil, tehnician radio la Radio-T (UDTR), în valoare de 13.175. Moneda nu este menţionată.

Interese

Conform declaraţiei de interese, Osman Fedbi este preşedintele Uniunii Democrate Turce din România şi vicepreşedinte al Asociaţiei Culturale „M. K. Ataturk" Constanţa. Nu în ultimul rând, Fedbi este membru al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii