Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum aratã averea Elenei Ioana, un consilier judeţean fãrã case (documente)

ro

23 Aug, 2012 02:08 2993 Marime text
avere_ioana_elena_Ioana_Elena_1.jpgPe site-ul Consiliului Judeþean Constanþa (CJC) au fost publicate declaraþiile de avere ºi de interese ale noilor consilieri judeþeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeþ.

Cotidianul ZIUA de Constanþa va publica, în ordinea alfabeticã a numelui de familie (aşa cum apar documentele şi pe site-ul CJC), declaraþiile de avere ºi de interese ale tuturor consilierilor judeþeni, declaraþii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Potrivit declaraþiei de avere postate pe site-ul Consiliului Judeþean Constanþa, consilierul USL Elena Ioana deþine cinci terenuri, dintre care patru sunt intravilane, iar unul - agricol. Acestea au fost dobândite fie prin cumpãrare, fie prin concesiune, fie în urma unui schimb. Trei dintre terenurile intravilane sunt situate în „Zona Sere - Constanþa".

La capitolul clãdiri, în declaraþia social democratei figureazã doar un spaþiu comercial în suprafaþã de 222,70 metri pãtraþi, dobândit în 2001, prin cumpãrare.

Consilierul judeþean nu deþine bunuri mobile ºi, se pare, nici bunuri sub formã de metale preþioase, bijuterii, obiecte de artã ºi de cult, colecþii de artã ºi numismaticã, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural sau universal, a cãror valoare însumatã depãºeºte 5.000 de euro.

Fãrã datorii

Elena Ioana are, aºa cum reiese din declaraþia de avere, un depozit bancar deschis în 2011 la CEC Bank, în valoare de 100.000 de lei. Nu are plasamente, investiþii directe ºi împrumuturi acordate, dar nici datorii.

Venituri ºi interese

Consilierul judeþean USL figureazã, în declaraþia de avere, la rubrica „Venituri ale declarantului ºi ale membrilor sãi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat" cu un salariu de 6.000 de lei. Tot aici este trecut ºi un venit brut de 28.575 de lei, realizat de Elena Ioana din chirii.

Social democrata a încasat, de asemenea, în calitate de consilier judeþean, o indemnizaþie de 7.470 de lei. Nu în ultimul rând, consiliera a încasat ºi dobânzi bancare în valoare de 3.954 de lei.

Cât despre declaraþia de interese, Elena Ioana este administrator asociat la SC Cincizeci Plus SRL. Ea este, totodatã, membru în Biroul Permanent al PSD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii