Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu super spectacole şi zeci de surprize Teatrul pentru copii revine în Limanu

ro

13 Dec, 2012 03:07 1825 Marime text
Limanu_primar_Iustin_Urdea.jpgCa în fiecare iarnă, copiii aşteaptă sosirea lui Moş Crăciun în cadrul unei serbări organizate de Primăria Limanu. Şi-n acest an, prichindeii şi elevii se vor întâlni cu artişti şi personaje de poveste mult îndrăgite şi vor avea parte de zeci de surprize.

Şeful autorităţii locale, Nicolae Iustin Urdea a precizat că spectacolul va avea loc cu câteva zile înainte de vacanţa de iarnă. De la eveniment nu vor lipsi desigur nici cadourile de Crăciun.

Proiecte pentru 2013

Pentru anul următor, primarul îşi doreşte să reuşească să atragă bani pentru asfaltări la 2 Mai şi să finalizeze montarea reţelei de canalizare la Vama Veche. Nicolae Iustin Urdea susţine că prioritate va avea asfaltarea celor opt kilometri de drum din localitatea 2 Mai, unde a avut loc recepţia sistemului de canalizare în vară. Vizaţi pentru asfaltare sunt şi alţi patru kilometri de drum din Vama Veche, unde lucrările la canalizare sunt în prezent în plină desfăşurare şi pe care primarul vrea să le finalizeze până în vara anului viitor. Pentru lucrările de asfaltare, Nicolae Iustin Urdea speră să primească fonduri de la Guvernul României.

Să nu uităm că primarul Nicolae Iustin Urdea şi-a propus şi modernizarea drumurilor agricole din comună. În acest sens, Primăria Limanu va lansa săptămâna aceasta anunţul de licitaţie publică pentru amenajarea unui drum de exploatare care va ocoli localităţile 2 Mai şi Vama Veche. Banii pentru realizarea acestuia, în cuantum de un milion de euro, vin prin Măsura 125, iar drumul are o distanţă de 6,6 kilometri.

Potrivit, primarului construcţia drumului va începe în luna martie 2013, durata de execuţie a lucrărilor fiind de trei luni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii