Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Radu aşteaptă de la Guvern 1.400.000 de lei. Află pentru ce

ro

12 Dec, 2012 03:18 1624 Marime text
amzacea_bani.jpgŞeful localităţii Amzacea, Constantin Radu, speră să primească în 2013 de la Guvern fondurile necesare pentru a finaliza construcţia celor trei grădiniţe din localitate.

Potrivit primarului, la Amzacea şi la General Scărişoreanu, obiectivele de investiţii sunt construite în proporţie de 80%, în timp ce la Casicea doar 50% din proiectul unităţii preşcolare a fost terminat. Primarul declară că de trei ani aşteaptă bani de la Guvern pentru finalizarea lucrărilor şi că ar mai avea nevoie de 1.400.000 de lei pentru a duce la îndeplinire cele trei obiective.

Pentru iarnă, Constantin Radu se declară pregătit, utilajul de deszăpezire este în stare de funcţionare, ca atare va putea interveni pentru curăţarea drumurilor. „Măcar să fie zăpadă şi să avem un an agricol bun", a mărturisit Constantin Radu. Singura îngrijorare a primarului o reprezintă viscolul, care, spre nemulţumirea oamenilor, a creat anul trecut mari probleme reţelei electrice, fapt ce a dus la întreruperea curentului şi implicit a furnizării apei potabile în localitate.

Cum se pregăteşte localitatea Amzacea de sărbătoare

Cu o zi înainte de vacanţă, copiii vor primi cadouri de la Moş Crăciun. Primarul speră să reuşească să ofere daruri şi familiilor nevoiaşe, pentru ca şi ele să se poată bucura de sărbători.

Localităţile Amzacea, General Scărişoreanu şi Casicea vor fi pregătite de sărbătoare în zilele următoare. Pe străzile principale din cele trei localităţi vor fi instalate beculeţe şi ghirlande, a precizat Constantin Radu. Bradul de Crăciun va fi nelipsit, acesta se va afla în faţa Primăriei Amzacea, unde va putea fi admirat de toţi localnicii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii