Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Constanţa se reuneşte într-o nouă şedinţă ordinară

ro

01 Oct, 2013 00:00 1626 Marime text
Consiliul Local Municipal (CLM) Constanţa va dezbate, în şedinţa de mâine, şase proiecte de hotărâre. Unul dintre acestea se referă la aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitarea şi amenajarea Parcului Arheologic”.

Al doilea proiect de hotărâre priveşte „aprobarea proiectului «Reabilitarea şi amenajarea Parcului Arheologic» şi a cheltuielilor legate de proiect în vederea finanţării acestuia în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013”.
Un proiect interesant inclus pe ordinea de zi se referă la împuternicirea primarului Constanţei, Radu Mazăre, pentru realizarea procedurii prevăzute de Ordonanţa 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, în vederea selecţiei candidaţilor pentru funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public şi Privat.

Tot mâine, aleşii locali constănţeni vor dezbate Planul de ocupare a funcţiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Constanţa pe anul 2014.
Proiectele cu numerele 5 şi 6 incluse pe ordinea de zi a şedinţei de CLM se referă la aprobarea documentaţiei unor planuri urbanistice zonale. Menţionăm însă că nici până ieri după amiază proiectele de hotărâre nu au fost încărcate pe site-ul Primăriei Constanţa, asta deşi şedinţa CLM are loc mâine, la ora 12.00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii