Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean se face de râs, după ce le-a dat note de 9 şi 10 Ultimatum pentru Dana Dumitrescu şi avertisment pentru Adrian Bîlbă! (document)

ro

28 Aug, 2017 00:00 5294 Marime text
Directorul Teatrului de Stat Constanţa, Dana Dumitrescu, fostă Zgabercea, are zilele numărate la conducerea instituţiei de cultură constănţene. Cel puţin aşa a lăsat să se înţeleagă preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu, care s-a declarat nemulţumit de rezultatul auditului efectuat recent la nivelul teatrului. Analiza financiară a scos la iveală nereguli grave în ceea ce priveşte situaţia economică a Teatrului de Stat, precum şi deficienţe în privinţa actelor - înscrisuri şi înregistrări din contabilitate. Dana Dumitrescu a primit răgaz până la 1 noiembrie să-şi rezolve problemele de ordin managerial; în caz contrar, aceasta va fi demisă.
 
Vă reamintim că, la ultima evaluare anuală a managementului, care datează din 31.03.2017, Dana Dumitrescu a primit nota 10 atât la analiza raportului de activitate, cât şi la proba de interviu. În 2016, Dumitrescu a obţinut nota finală 9,83 în cadrul aceleiaşi evaluări. În aceste condiţii, conducerea Consiliului Judeţean ori este total dezinteresată de modul în care se desfăşoară aceste evaluări anuale, ori vrea să scape cu orice preţ de fosta nevastă a lui Zgabercea.

Audit şi la CMSN


Un alt audit va fi realizat, pe final de an, pentru clarificarea situaţiei financiare, şi la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. La rândul său, directorul CMSN, Adrian Bîlbă, a obţinut, la evaluarea anuală din martie anul acesta, media generală 9. Precizăm că Bîlbă şi-a înaintat demisia din funcţie în iulie 2016, iar după mai multe „bâlbâieli“, preşedintele Consiliului Judeţean nu i-a aprobat-o.

Citeşte şi: 

Ce notă a obţinut Adrian Bîlbă, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, la evaluarea anuală
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii