Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul local PSD Cristian Mihăilescu și-a depus raportul de activitate (document)

ro

09 Dec, 2017 00:00 3399 Marime text
Consilierul local municipal PSD Cristian Mihăilescu și-a depus raportul de activitate, în conformitate cu prevederile art. 51, alineatul 4 din Legea nr. 251/2001, a administrației publice locale, republicată cu modificările și completările ulterioare.
 
„Urmare a declarării ca vacant a unui post de consilier local și depunerii jurământului din data de 30.09.2016, am fost repartizat in cadrul Comisiei nr. 5 din cadrul Consiliului Local Municipal Constanța - Comisia pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului.
 
În calitate de membru al comisiei amintite mai sus, am fost prezent la toate întrunirile care au avut loc și împreună cu ceilalți colegi am avizat favorabil peste 110 proiecte, care ulterior au intrat în dezbatere în plenul ședințelor de Consiliu Local. În cele trei luni din anul 2016 (octombrie, noiembrie, decembrie), am participat la toate cele 7 ședințe de Consiliu Local care au avut loc în această perioadă (4 ședințe ordinare, 1 ședință extraordinară și 2 ședințe de îndată) și la acțiunile și evenimentele organizate de către Primăria Municipiului Constanța. Am luat parte la întâlnirile organizate săptămânal cu cetățenii și la acordarea audiențelor în conformitate cu Legea Administrației publice locale nr. 215 / 2001, cu modificările ulterioare“, a notat Mihăilescu în raportul său de activitate.
 
Mihăilescu a devenit consilier local în urma demisiei din Consiliul Local a Adrianei Teodoru (PSD). Validarea acestuia a avut loc în ședința din 31 august 2016. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii