Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali se întâlnesc extraordinar

ro

14 Mar, 2012 02:48 1600 Marime text
sedinta_de_consiliu_local.jpgConsiliul Local se întruneşte astăzi în şedinţă extraordinară de la ora 11.00, la Hotel Malibu.

Întâlnirea are ca scop aprobarea a 11 proiecte, printre care se află modificarea hotărârii privind organizarea de activităţi festive pentru pensionari cu prilejul zilei de 1 Mai în trei locuri din municipiul Constanţa, dar şi aprobarea modificării art. 1 din HCL nr. 113/2011 pentru aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Restaurarea şi reamenajarea integrată a zonei istorice Piaţa Ovidiu". Printre proiectele supuse votului se află aprobarea modificării cheltuielilor pentru proiectul „Restaurarea şi reamenajarea integrată a zonei istorice Piaţa Ovidiu" în vederea finanţării acestuia în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 - 2013, aprobarea modificării art. 1 din HCL nr. 222/2011 pentru aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanţa", aprobarea modificării cheltuielilor pentru proiectul „Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al municipiului Constanţa" în vederea finanţării acestuia în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, dar şi aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Îmbunătăţirea accesului între Municipiul Constanţa şi platforma industrială Năvodari prin lărgirea şi modernizarea bulevardului Mamaia - Năvodari".

În cadrul şedinţei extraordinare de astăzi se va aproba convenţia cu privire la publicarea hărţii oficiale a municipiului Constanţa, se va actualiza devizul general aferent obiectivului de investiţii „Amenajarea integrată a zonei de acces în Portul Turistic Tomis şi Plaja Modern" şi se vor aproba plăţile directe în anul 2012, în contractul de lucrări nr. 1229/23.02.2012.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii