Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii judeţeni continuă să-şi depună rapoartele de activitate Nicoleta Bercaru, Adrian Bereş şi Florea Dumitru, de la PSD, faţă în faţă cu electoratul (documente)

ro

25 Jul, 2017 00:00 4349 Marime text
Consilierii judeţeni PSD Nicoleta Bercaru, Adrian Bereş şi Florea Dumitru şi-au depus rapoartele de activitate după primul an de mandat, potrivit Legii 215/2001, art. 51, alin. 4.

Bercaru consideră că şi-a făcut datoria în CJ 

Nicoleta Bercaru este preşedinte al Comisiei Cultură, Culte şi Monumente Istorice. În această calitate, spune aceasta în raportul său de activitate, „am analizat cu deosebită atenţie proiectele de hotărâri supuse spre dezbatere, am solicitat informaţii suplimentare pentru lămurirea eventualelor neclarităţi când a fost cazul de la şefii de direcţii şi departamente de specialitate ale Consiliului Judeţean şi am propus amendamente atunci când am considerat că există deficienţe sau neconcordanţe. De asemenea, am luat contact cu toţi managerii de instituţii subordonate Consiliului Judeţean care ţin de Comisia Cultură, Culte şi Monumente, încercând astfel sa aflu, sa aprofundez şi să rezolv pe cât posibil problemele ridicate de aceştia“.
 
Bercaru mai spune că, în primul an de mandat, a participat în calitate de consilier judeţean la manifestări cu caracter economic, social şi cultural organizate sub egida Consiliului Judeţean Constanţa, cum ar fi: inaugurarea clădirii modernizate a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, inaugurarea terenului sportiv polivalent de la Centrul de Plasament „Micul Rotterdam“, Sărbătoarea Recoltei şi a Vinului Dobrogean, Ziua Dobrogei sau Târgul de Iarnă.

Florea, decanul de vârstă din CJC, ţine pasul cu colegii

Cel mai vârstnic dintre consilierii judeţeni, Dumitru Florea, scrie în raportul de activitate că a participat activ la toate şedinţele Consiliului Judeţean. Florea se află la cel de-al şaselea mandat de consilier judeţean sub culorile PSD. „În şedinţele de Consiliu, am participat activ şi am votat în conformitate cu punctele de vedere ale tuturor consilierilor judeţeni şi sper ca acest mandat să fie unul fructuos din toate punctele de vedere“, a punctat consilierul în raportul de activitate.

Aflat la primul mandat, Bereş, preocupat de Medgidia 

Adrian Bereş face parte din Comisia Cultură, Culte şi Monumente Istorice şi, de asemenea, are calitatea de secretar al Comisiei de Buget - Finanţe. „În cadrul şedinţelor comisiilor de specialitate, am analizat cu atenţie proiectele de hotărâri supuse dezbaterii, am solicitat informaţii suplimentare pentru lămurirea eventualelor neclarităţi atunci când a fost cazul de la şefii de departamente sau ai direcţiilor de specialitate ale Consiliului Judeţean.
 
Activitatea mea de consilier judeţean angrenat în politicile administrative ale comunităţii este firesc şi obligatoriu să fie orientată către cetăţeni. Drept urmare, am participat si la majoritatea şedinţelor Consiliului Local Medgidia. Menţionez, în acest sens, faptul ca în cadrul Comisiei Buget-Finanţe am avizat repartizarea către UAT Medgidia a sumelor necesare pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru susţinerea proiectelor de infrastructură, precum şi achitarea arieratelor, conform Anexei 1 din HCJ nr. 294/25.10.2016. Totodată, am desfăşurat şi activităţi de reprezentare în relaţia cu cetăţenii. Am respectat cu stricteţe programul de audienţe cu cetăţenii, am preluat şi transmis informaţii referitoare la problemele cu care se confruntă în scopul rezolvării lor“, a scris Adrian Bereş în raportul său de activitate.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta rapoartele integrale de activitate ale celor trei consilieri PSD.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii