Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursuri pentru şefia Complexului de Ştiinţe ale Naturii şi a Direcţiei de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor

ro

05 Jun, 2013 00:00 2186 Marime text
Pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa au fost publicate anunţurile privind organizarea concursurilor de proiecte de management pentru ocuparea postului de director general al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa şi de director general al Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa. Ambele concursuri sunt programate să aibă loc luna aceasta.

Calendarul concursului de proiecte de management pentru conducerea Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa este următorul: 20-27 iunie - etapa I a concursului, constând în analizarea proiectelor de management de către comisie şi 28 iunie - etapa a II-a, reprezentată de proba interviului. „În vederea participării la concurs, candidaţii vor depune un proiect de management - care trebuie să conţină prevederile din OUG nr. 189/2008 actualizată, privind managementul instituţiilor publice de cultură, precum şi prevederile din HG nr. 1301/2009 - (fără a fi personalizat, fără a avea semnături şi fără a conţine indicii privind personalitatea autorului), în scris şi în format electronic până pe data de 19.06.2013, ora 17.00, la sediul Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate - Consiliul Judeţean Constanţa din str. Petru Rareş nr. 4, et. 1, precum şi un dosar de concurs cuprinzând următoarele documente: cerere de participare la concurs, copie după carnetul de muncă, studii superioare de specialitate, experienţă managerială, curriculum vitae, diplomă de studii în copie, copie CI, copie după alte diplome sau certificate de absolvire a unor cursuri de specialitate, adeverinţă medicală, cazier judiciar, declaraţie pe proprie răspundere că nu deţine o funcţie de conducere la o altă instituţie din România, declaraţie pe proprie răspundere că nu a încălcat dispoziţiile legale în domeniul fiscal şi dispoziţie pe propria răspundere că nu a fost sancţionat pentru acte de concurenţă neloială”, se specifică în anunţul publicat de Consiliul Judeţean.

Tot aici este prevăzut faptul că evaluarea candidaţilor se face de către o comisie organizată la nivelul ordonatorului principal de credite. De asemenea,  candidaţii vor intra în concurs dacă, în urma evaluării dosarelor, se constată că ei îndeplinesc toate cerinţele. Aşa cum se menţionează în anunţ, etapele concursului sunt: analiza proiectului de management şi susţinerea acestuia în cadrul unui interviu.

Rezultatul concursului se va aduce la cunoştinţa candidaţilor, în scris, în termen de 24 de la încheierea ultimei etape, dar va şi afişat la sediul CJC şi la cel al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, precum şi pe site-ul Consiliului Judeţean.
Aceleaşi condiţii sunt valabile şi în organizarea concursului de proiecte de management pentru postul de director general al Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor. Singura deosebire este că, aici, perioada de analizare a proiectelor de management de către comisie este cu zi mai scurtă (20-26 iunie), iar interviul are loc pe 27 iunie.
Amintim că, în august 2012, CJC a numit la conducerea Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor un manager interimar, în persoana lui Dan Varsami Cojocaru.
Cât despre Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, la conducerea acestuia se află Adrian Bâlbă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii