Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă O serie de acţiuni sociale, demarate de Primăria Ovidiu în preajma sărbătorilor de iarnă

ro

14 Dec, 2017 00:00 2314 Marime text
Ca în fiecare an, Primăria oraşului Ovidiu s-a pregătit temeinic pentru sărbătorile de iarnă. În primul rând, pe data de 5 decembrie a fost aprins sistemul de iluminat festiv. Frumos amenajat, oraşul Ovidiu arată parcă desprins din poveşti, iar miile de ornamente luminează vesel străzile şi aleile, aducând bucurie în inimile oamenilor. Feeria de lumini şi culori transmite voie bună locuitorilor din oraşul Ovidiu.
 
Administraţia publică locală, reprezentată de primarul George Scupra, va demara o serie de acţiuni sociale ce au ca scop să aducă o bucurie în casele persoanelor nevoiaşe. Astfel, Primăria Ovidiu s-a gândit şi la copiii din oraş şi din satele Poiana şi Culmea, dar şi la beneficiarii Direcţiei de Asistenţă Socială din Ovidiu. Desigur, nici elevii nu au fost uitaţi. Acestora, administraţia publică locală, reprezentată de primarul George Scupra, le-a pregătit mai multe surprize. Între 5 şi 15 decembrie, se acordă tichetele cadou valorice. Acţiunea este desfăşurată prin Direcţia de Asistenţă Socială din Ovidiu, ai cărei reprezentanţi merg la fiecare beneficiar acasă pentru înmânarea tichetelor cadou.
 
Cu ajutorul tichetelor, beneficiarii vor putea achiziţiona bucatele pe care le vor pune pe masă cu ocazia sărbătorilor de iarnă. De asemenea, cu ajutorul sponsorilor, 1.856 de copii din oraşul Ovidiu şi satele Poiana şi Culmea, începând de la grădiniţă până în clasa a XII-a, vor primi pachete cadou, pline cu dulciuri şi fructe. Astfel, în zilele de 14 şi 15 decembrie, administraţia publică locală va distribui pachetele cadou pentru elevii claselor 0-12 de la Liceul Tehnologic „Ion Podaru“.
 
Între 15 şi 19 decembrie, urmează copiii de la grădiniţele din Ovidiu. Aceştia vor fi vizitaţi de Moş Crăciun, care le va aduce pachetele cadou, pline cu jucării şi dulciuri. Moşul va ajunge pe data de 18 decembrie la elevii din satul Poiana. Mai mult, pe data de 5 decembrie au fost acordate bursele de merit copiilor de la Şcoala Gimnazială nr. 2, iar pe data de 19 decembrie urmează să primească bursele de merit elevii şi profesorii cu rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile naţionale de la şcolile din oraşul Ovidiu. Nu în ultimul rând, pe data de 17 decembrie va fi anunţată întâlnirea trimestrială cu „Sfatul bătrânilor“, eveniment ce va fi organizat la Centrul Cultural „Elena Roizen“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii