Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice s-a reunit la Prefectura Constanţa

ro

02 Sep, 2017 00:00 1742 Marime text
Subprefectul judeţului Constanţa Dumitru Jeacă a condus, ieri, şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice.
 
Pentru a veni în sprijinul persoanelor vârstnice, în cadrul reuniunii a fost prezentat un material privind facilitarea accesului acestora la serviciile prestate de Casa Judeţeană de Pensii Constanţa, fiind oferite detalii despre activitatea la ghişeele instituţiei.
 
Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa este implicată în promovarea sănătăţii persoanelor de vârsta a treia prin activităţi menite să îmbunătăţească sănătatea acestui grup-ţintă, cum ar fi Campania IEC pentru Săptămâna Europeană a Mobilităţii, care se va derula în perioada 16 - 22 septembrie 2017. Campania are ca grupuri-ţintă autorităţile locale, generaţia tânără, generaţia vârstei a treia şi populaţia generală.
 
În cadrul campaniei se vor desfăşura acţiuni de informare a grupurilor-ţintă, activităţi ce promovează mişcarea. De asemenea, constănţenii vor fi încurajaţi să folosească vehicule alternative ecologice (biciclete) şi să facă mişcare mai mult în aer liber, în scopul prevenirii îmbolnăvirilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii