Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Tehnic „Tomis” va administra două clădiri de internat şcolar (document)

ro

29 Oct, 2016 00:00 4493 Marime text
În şedinţa din 31 octombrie a Consiliului Local Municipal Constanţa (CLM) se va aproba transmiterea unor imobile în administrarea Colegiului Tehnic „Tomis” Constanţa.
 
Precizăm că respectivele imobile sunt situate pe bulevardul Tomis nr. 153 şi vor fi retrase din administraţia Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa, vor fi preluate în administrarea Consiliului Local Constanţa şi apoi transmise Colegiului Tehnic „Tomis”, conform HCL nr. 335/2011 privind transmiterea unor imobile în învăţământul preuniversitar de stat.
 
Mai exact, este vorba despre două clădiri de internate şcolare, prima de P+2+subsol, cu o suprafaţă construită de 645 mp, iar cea de-a doua, P+3, cu o suprafaţă de 349,05 mp. Clădirea internat şcolar S+P+2 este ocupată în totalitate de Liceul Internaţional de Informatică, deoarece Colegiul Tehnic „Tomis” nu desfăşoară momentan niciun fel de activitate în imobil. Având în vedere faptul că imobilul în cauză era ocupat în totalitate de SC Lumina Instituţii de Învăţământ SRL - Liceul Internaţional de Informatică -, unitate de învăţământ particular aflată în plin proces de acreditare în baza unui contract de închiriere încheiat cu RAEDPP, proprietarul Municipiul Constanţa nu a dispus predarea acestuia în administrarea Colegiului Tehnic „Tomis”.
 
Pentru a nu perturba anul şcolar început, Colegiul Tehnic „Tomis” Constanţa are obligaţia de a încheia un contract de închiriere cu SC Lumina Instituţii de Învăţământ SA, care va avea valabilitatea până la finele anului şcolar 2016-2017. Predarea şi primirea imobilelor se vor face prin protocol încheiat între Municipiul Constanţa şi Serviciul Cadastru din cadrul Direcţiei Patrimoniu, RAEDPP şi Colegiul Tehnic „Tomis”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii