Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Prefectural s-a întrunit în prima şedinţă din acest an. Ce măsuri au fost adoptate (document)

ro

31 Jan, 2017 00:00 2466 Marime text
La începutul anului, prefectul judeţului Constanţa a emis un ordin privind reactualizarea componenţei Colegiului Prefectural. Ieri a avut loc şi prima şedinţă din acest an a Colegiului, din care fac parte şefii de instituţii deconcentrate care îşi desfăşoară activitatea pe raza judeţului.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Instituţiei Prefectului - Judeţul Constanţa, în şedinţa de ieri a fost adoptat programul orientativ de activitate a Colegiului pentru anul în curs, iar şefii instituţiilor deconcentrate şi-au prezentat obiectivele instituţionale şi priorităţile manageriale pentru aceeaşi perioadă vizată.
 
Totodată, în cadrul Colegiului Prefectural au fost luate câteva măsuri în atenţia Centrului local de combatere a bolilor la animale, pentru împiedicarea răspândirii gripei aviare către efectivele de păsări domestice şi pentru a reduce gravitatea efectelor economice generate de evoluţia acestei boli pe teritoriul judeţului nostru. Centrul local de combatere a bolilor la animale a fost activat prin Ordinul Prefectului nr. 30/25.01.2017, ca urmare a notificării nr. 809/23.01.2017, transmisă de către Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa, privind confirmarea a încă patru noi cazuri de influenţă aviară (gripă aviară), la cadavre de păsări sălbatice.
 
Zona de risc, în care se acţionează în continuare, a fost identificată în zona Portului Mangalia şi Eforie Sud - zona dig, dar şi pe o rază de zece km de aceste localităţi.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta ordinul prefectului privind reactualizarea componenţei Colegiului Prefectural pentru acest an. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii