Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CL şi-a stabilit reprezentanţii în CA-ul Spitalului de Boli Infecţioase Comisia de vânzare a spaţiilor comerciale, „cedată“ liberalilor!

ro

05 Sep, 2016 00:00 1802 Marime text
Consilierii locali au votat „la secret“ componenţa, completarea sau desemnarea reprezentanţilor lor în mai multe comisii, consilii de administraţie sau asociaţii din care Consiliul Local Municipal face parte sau care funcţionează în subordinea CLM.
 
Astfel, primarul Decebal Fădăgău va reprezenta CL în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Constanţa“, în timp ce viceprimarului Costin Răsăuţeanu i-a revenit calitatea de supleant.
 
În Comisia pentru aprobarea metodologiei de vânzare a bunurilor imobile (terenuri sau clădiri) aparţinând domeniului privat al municipiului Constanţa au fost desemnaţi următorii consilieri: Marioara Cojoc (PSD), Marius Cristian Andreiaş (PSD), Costin Avătafului (PNL), Dede Perodin (PSD), Mihaela Andrei (PNL), Teodor Patrichi (PSD) şi Alexandru Zabara (PMP).
 
Din Comisia privind aprobarea „programului de construire de unităţi locative modulare în municipiul Constanţa“ fac parte: Dede Perodin (PSD), Secil Cataragiu (PMP) şi Gabriel Vişan (PSD) şi Marioara Cojoc (PSD).
 
Din Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa: Secil Cataragiu (PMP), Gabriel Vişan (PSD) s-a retras, iar locul său a fost luat de Ioan Solomon (PNL), iar supleant este consilierul independent Andrei Popescu.
 
În Comisia locală de fond funciar, CLM l-a desemnat pe viceprimarul Costin Răsăuţeanu.
 
După repetarea votului, Comisia pentru vânzarea spaţiilor comerciale şi de prestări servicii este formată din Ioan Solomon (PNL), iar supleanţi sunt Dede Perodin (PSD) şi Victor Constantin (PNL).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii