Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC-ul nu se zgârceşte Încă un contract pentru Tropaeum Traiani

ro

14 Mar, 2012 02:18 2146 Marime text
monument_Tropaeum_Traiani_12.jpgConsiliul Judeţean a mai atribuit un contract pentru reabilitarea Monumentului Triumfal Tropaeum Traiani. Este vorba despre serviciile de consultanţă în domeniul lucrărilor publice, care vor costa 388.080 lei. Contractul, adjudecat de Structural ING, avea o valoare estimată de 450.000 de lei

Firma îi are ca asociaţi pe Ancuţa Elena şi pe Constantin Stanciu. De precizat că acesta din urmă apărea pe site-ul organizaţiei PSD Constanţa, figurând ca membru al comitetului executiv al organizaţiei judeţene a Tineretului Social Democrat (TSD) Constanţa. Reamintim că şeful CJC, Nicuşor Constantinescu, are calitatea de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD Constanţa. SC Structural Ing SRL Constanţa a câştigat recent proiectarea reamenajării Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. Patronul firmei, Constantin Stanciu, ne-a declarat la vremea respectivă că nu a obţinut singur marele premiu, ci în asociere cu alte trei societăţi, firma sa fiind lider de asociere. Potrivit lui Stanciu, SC Structural ING SRL a câştigat marele premiu de proiectare a reamenajării Delfinariului, împreună cu SC Soare&Yokina Arhitecţi Asociaţi SRL, cu Sicon 21 SRL şi cu Ink Building SRL.

Consiliul Judeţean Constanţa a atribuit numeroase contracte pentru Tropaeum Traiani. Unul dintre acestea este cel pentru „servicii de dirigenţie de şantier pentru lucrările de C+M+I, reabilitare Monument Triumfal Tropaeum Traiani". Contractul a fost câştigat de SC Consult Primo Partner SRL, societate cu sediul pe strada Liliacului, comuna Valu lui Traian. Unic asociat şi administrator al business-ului este Alexandru Drăgan. Totul a început în septembrie 2008, când Logis System Com a câştigat, pentru 162.297 de lei, servicii de elaborare studiu de fezabilitate pentru proiectul de reabilitare. În noiembrie 2009, Structural ING a pus mâna pe 297.355 de lei prin contractul pentru elaborare PT şi DDE. HLB Freemarkt Audit SRL şi-a atribuit contractul pentru audit financiar, în valoare de 45.000 de lei. O „bombă" a fost dată de SC Mara Construct SRL, care va încasa 10.902.003,21 lei pentru lucrările de la Tropaeum Traiani. Societatea îi aparţine Mariei Cătălina Căpăţână, fina lui Nicuşor Constantinescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii