Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC preia în administrare un teren din Medgidia

ro

03 Apr, 2012 00:00 1382 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) va dezbate, în şedinţa ordinară de joi, un proiect de hotărâre privind preluarea unui imobil-teren în suprafaţă de 29.475 de metri pătraţi, aflat în domeniul public al municipiului Medgidia, din administrarea Consiliului Local Medgidia în administrarea CJC, în vederea realizării proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în Judeţul Constanţa".

Terenul în cauză a făcut şi obiectului unei hotărâri a Consiliului Local Medgidia. Astfel, prin HCL 140 din 22 decembrie 2011, a fost aprobată transmiterea din administrarea CLM Medgidia în cea a CJC a imobilului de 29.475 de metri pătraţi având destinaţia „depozit urban neconform". Prin intermediul acestui proiect, depozitul neconform de deşeuri urmează a fi închis, căci municipiul Medgidia este, în calitate de membru al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea, parte din proiectul „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor" în judeţul Constanţa, or acest proiect presupune, printre altele, închiderea depozitelor de deşeuri neconforme, pe de o parte, şi deschiderea şi extinderea depozitelor conforme, pe de altă parte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • claudia 03 Apr, 2012 12:40 Iordache, ti-a mai ramas ceva in orasul asta despre care sa spunem ca este al nostru?Consiliul judetean poate si tu nu? Stii foarte bine ca ce este luat de CJ este bun luat, nu le pasa alora de noi. De ce ai ingenunchiat in fata tuturor, de ce ne ingenunchezi si pe noi?!
  • cetateanul suparat 03 Apr, 2012 10:28 Sa inteleg ca acum trce in administrare si mai tarziu in propietatea CJ,of nici o groapa de gunoi nu ai fost in stare sa deschizi singur,of,saracutul de tine.
  • Eleva Vera 03 Apr, 2012 07:36 In sfarsit s-a trezit Iordache. Trebuia sa faca acest lucru din 2008, dar niciodata nu este prea tarziu. Bravo! Poate asa vom avea si noi o groapa de gunoi ecologica la Medgidia.