Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC cumpără servicii de reparaţii şi montaj acoperiş pentru sediul ISU Midia - Năvodari

ro

18 May, 2017 00:00 1749 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa achiziţionează servicii de reparaţii acoperiş, tip şarpantă, la imobilul pavilion principal aparţinând Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Constanţa, staţia de Pompieri Midia - Năvodari, situat pe DJ 226 (fost DN 22B). Valoarea estimată a lucrării, fără TVA, este de 169.133,19 lei. Achiziţia este directă, iar banii provin din bugetul Consiliului Judeţean.
 
Ofertantul are obligaţia să prezinte documente din care să reiasă: existenţa unei forme de înregistrare sau atestare din punct de vedere profesional; documentele trebuie să fie valabile la data-limită stabilită pentru depunerea ofertelor şi să ateste faptul că ofertantul aparţine categoriei profesionale impuse de îndeplinirea contractului/în domeniile de activitate ale ofertantului sunt cuprinse activităţii necesare în vederea îndeplinirii contractului.
 
Printre condiţiile contractuale se precizează şi constituirea unei garanţii de bună execuţie de 10% din valoarea contractului fără TVA, conform prevederilor art. 39 şi art. 40 din HG nr. 395/2016. Durata de execuţie a lucrărilor nu va depăşi două luni şi jumătate de la primirea ordinului de lucru. Totodată, se va oferi garanţie de minimum doi ani pentru lucrările efectuate. Contractul va fi adjudecat pe criteriul preţului cel mai scăzut.
 
Termenul-limită de depunere a ofertelor este 22.05.2017, ora 12.00. Ofertantul desemnat câştigător va posta oferta în SEAP, în condiţiile în care deţine cont. În cazul în care ofertantul selectat nu va îndeplini condiţiile de calificare, va fi selectat/contactat operatorul economic situat pe următorul loc, în baza criteriului de adjudecare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii