Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC aprobă alte renovări Lucrările de la fostul cinematograf „Republica” nu se mai termină (document)

ro

22 Oct, 2016 00:00 2569 Marime text
În şedinţa din 25 octombrie a Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) se vor aproba indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul „Completări tehnice punere în funcţiune dotări Lotul 2, aferente investiţiei: «Centru multifuncţional educativ pentru tineret în imobilul existent „Cinematograf Republica”, b-dul Ferdinand nr. 56, municipiul Constanţa, judeţul Constanţa»”.
 

Valoarea investiţiei este de 44.007,73 de lei cu TVA, distribuiţi după cum urmează: cheltuieli pentru investiţia de bază - 36.673,11 lei, construcţii şi instalaţii - completări tehnice punere în funcţiune dotări Lotul 2, aferente investiţiei „Centru multifuncţional educativ pentru tineret”, în imobilul existent „Cinematograful Republica” - 32.537,11 lei, utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale cu montaj pentru completările tehnice menţionate mai sus - 4.136 de lei.
 
Conform memoriului tehnic general, s-a stabilit ca fiind necesară execuţia „unui gol de 300x300 mm în tavanul existent, montarea unui aparat de aer condiţionat de 18.000 BTU, a două ventilatoare Q = 300 m3/h şi a unei pompe de condens. Totodată, se va modifica tabloul electric existent la scenă şi se vor monta prize şi cablurile aferente. Toate aceste modificări sunt în măsură să faciliteze buna desfăşurare a activităţilor culturale ce urmează a se desfăşura în centrul cultural”, se menţionează în proiectul hotărârii CJC. Menţionăm faptul că, aşa cum se specifică în documentaţia proiectantului, „lucrările propuse nu afectează structura de rezistenţă şi stabilitatea construcţiei existente”.
 
Reamintim că, la sfârşitul anului 2011, consilierii judeţeni votau, într-o şedinţă din ajunul Crăciunului, proiectul de reabilitare a clădirii în care a funcţionat fostul cinematograf. S-au împlinit trei ani de când CJC a semnat un contract de finanţare, pe bani europeni, pentru a reamenaja bătrânul cinematograf.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii