Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC achiziţionează aplicaţie software pentru operaţiuni financiare

ro

22 Feb, 2017 00:00 1223 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa (CJC), autoritate contractantă, achiziţionează sistem de management, optimizare şi raportare a fluxurilor financiare aferente instituţiei. Produsele şi serviciile care fac obiectul contractului sunt: aplicaţie software realizare, management şi raportare a operaţiunilor financiar-contabile pentru maximum 40 de utilizatori din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa; servicii de instruire, instalare, configurare, asistenţă în lucrul „live“; servicii de garanţie şi post-garanţie; servicii de import standard al datelor stocate în noua aplicaţie software; integrarea tuturor componentelor de mai sus şi implementarea astfel încât să răspundă cerinţelor de funcţionare ale autorităţii contractante. Achiziţia este directă, iar sursa de finanţare este bugetul Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Contractul vizează furnizarea de pachete software de analiză financiară şi contabilitate. Ofertantul câştigător trebuie să prezinte certificatul constatator emis de ONRC, din care să rezulte că poate presta activităţi specifice contractului. Se solicită, de asemenea, constituirea garanţiei de bună execuţie, în cuantum de 5% din valoarea fără TVA a contractului, constituită în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică, conform prevederilor art. 39 şi art. 40 din H.G. nr. 395/2016.
 
Informaţii şi clarificări pot fi obţinute la Serviciul Achiziţii din cadrul CJC. Criteriul de adjudecare este preţul cel mai scăzut, în condiţiile îndeplinirii cerinţelor din invitaţie şi a celor din caietul de sarcini. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 23.02.2017, ora 10.00.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii