Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine îşi înnoieşte parcul auto la final de an

ro

28 Nov, 2012 01:58 1918 Marime text
parc_auto_Directia_de_drumuri_si_poduri_01.jpgSe pare că moş Crăciun va avea sacul plin pentru câteva autorităţi de stat, cărora le va aduce nu dulciuri sau pixuri, ci automobile. Vorbim despre Penitenciarul Poarta Albă, care cumpără două autoturisme de teren 4x4 şi de Direcţia regională de Drumuri şi Poduri Constanţa, care va primi opt maşini Breack, nouă Jeepuri şi cinci vehicule de teren.

În urma unei proceduri de achiziţii publice, organizate de Penitenciarul Poarta Albă, contractul „Furnizare autoturisme 4X4" a fost atribuit societăţii Star Service SA din Tulcea.

Obiectul contractului costă în furnizarea a două autoturisme de teren 4x4. Valoarea contractului atribuit este de 130.256 lei. La rândul său, şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa va primi şi 8 maşini Breack, 9 Jeepuri şi 5 vehicule de teren. În urma unei licitaţii organizate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale SA, cele trei contracte - „Achiziţionarea a opt autoturisme Breack prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional - DRDP Constanţa", „Achiziţionarea de nouă Jeepuri prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional - DRDP Constanţa" şi „Achiziţionare a cinci vehicule pentru orice tip de teren prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional - DRDP Constanţa" au fost atribuite societăţii Rent Car Service Litoral SRL din Constanţa. Valoarea primului contrat este de 391.896 lei, a celui de-al doilea de 562.945,68 lei, iar a celui de-al treilea - de 335.750 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii