Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine-i ia locul? Gabriel Tufeanu, înlocuit de la şefia Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor

ro

14 Aug, 2012 01:00 3816 Marime text

tufeanu-GabrielTufeanu02.jpgÎn şedinţa de Consiliu Judeţean programată pentru vineri, 17 august, se va vota schimbarea din funcţie a lui Gabriel Tufeanu, şeful Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor Constanţa.

Aflat în fruntea instituţiei din 2010, Tufeanu este membru al organizaţiei de tineret a PSD Constanţa şi om al echipei de la conducerea judeţului şi a oraşului. Aşa că, schimbarea sa vine ca o surpriză pentru toată lumea. În referatul ce însoţeşte proiectul de hotărâre CJC se arată că Nicuşor Constantinescu cere încetarea contractului de management cu 16 iulie a.c. Mai mult, aflăm că Tufeanu a depus o cerere pentru încetarea raporturilor de muncă pe 2 iulie a.c. La finele lunii iunie, Gabriel Tufeanu a fost propus de Guvern pentru un loc în Consiliul de Administraţie al TVR.

Locul lui Tufeanu va fi luat de Dan Varsami Cojocaru, care va primi un salariu brut de 2.196 de lei. Potrivit CV-ului, noul şef al Direcţiei Judeţene a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor locuieşte în Bucureşti şi a fost realizator şi prezentator la Radio Mamaia, Neptun TV şi MTC TV, actor şi regizor al Teatrului de Stat Constanţa, dar şi manager de publicitate în Italia. A absolvit Liceul Industrial nr. 4 Constanţa, Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Hyperion şi un curs de formare în mediere la Asociaţia Centrul de Mediere Craiova.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii