Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este judecătoarea Andreea Stoianoglo, preşedintele Biroului Electoral Constanţa (document)

ro

03 Oct, 2012 01:00 2975 Marime text
Stoianoglo_sala_de_judecata.jpgJudecătoarea Andreea Stoianoglo a fost desemnată, prin tragere la sorţi, preşedinte al Biroului Electoral de Circumscripţie Constanţa. Evenimentul a avut loc în urmă cu câteva zile, la sediul Tribunalului Constanţa. Andreea Stoianoglo este judecător al Secţiei Contencios, administrativ fiscal din cadrul Tribunalului Constanţa.

Cine este, însă, nou preşedinte al Biroului Electoral Constanţa? Ei bine, judecătoarea Andreea Bianca Stoianoglo este magistratul care a condus, în 2010, completul care a decis să admită cererea de anulare a ordinului prin care fostul primar al municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, fusese demis din funcţia de edil şef. Era vorba despre procesul prin care Tusac solicita anularea Ordinului nr. 522/17.12.2009 al prefectului judeţului Constanţa. Este oportun să amintim, din acest punct de vedere, că social democratul Claudiu Tusac fusese suspendat din funcţie pe 17 decembrie 2009, pe motiv că ar fi îndeplinit concomitent şi funcţia de reprezentant al Consiliului Local în Adunarea Generală a Asociaţilor de la Administrarea Parcului Industrial Mangalia SRL.

Potrivit celei mai recente declaraţii de avere disponibile pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturii, Andreea Stoianoglo nu deţine niciun teren. Judecătoarea are, împreună cu soţul său, de profesie avocat, un apartament în Constanţa, în suprafaţă de 80 metri pătraţi, dobândit în 2006.

În ceea ce priveşte bunurile mobile, magistratul constănţea deţine un autoturism Volkswagen Golf, fabricat în 2006, dobândit prin cumpărare.

Judecătoarea a contractat, în 2006, un credit de la Alpha Bank, în valoare de 33.000 de euro. Creditul este scadent în 2036.

Cât despre venituri, potrivit declaraţiei de avere, Andreea Stoianoglo a câştigat, în anul anterior completării declaraţiei de avere mai sus menţionat, din magistratură, 101.470 net. Moneda nu e specificată. Soţul său, avocat, a încasat un venit de 4.180. Nici în acest caz moneda nu e menţionată. În aceeaşi declaraţie figurează şi alocaţia de stat a copiilor, de 1.008 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii