Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cheltuieli de protocol constante la Primăria Constanţa (document)

ro

23 Feb, 2016 00:00 3520 Marime text


Ca orice instituţie care se respectă, şi Primăria Constanţa trebuie să aibă alocat un buget pentru protocol. Pentru anul în curs, acest buget se va ridica la 90.000 de lei cu TVA.
 
Membrii Consiliului Local Municipal (CLM) Constanţa vor supune la vot astăzi şi proiectul de hotărâre „privind aprobarea unor cheltuieli de reprezentare şi protocol pentru anul 2016“. Proiectul a avut la bază expunerea de motive nr. 20668/10.02.2016, iniţiată de către viceprimarul cu atribuţii de primar al Constanţei, Decebal Făgădău, document care nu este anexat proiectului de hotărâre, dar care a primit avizele de la comisiile de specialitate. În final, s-a convenit ca, pentru cabinetul primarului şi al viceprimarului (vor fi doi viceprimari, o fi fost luat în calcul şi acest amănunt?), cheltuielile de protocol din acest an să fie de 48.435 de lei cu TVA. 
 
La cheltuieli de reprezentare şi protocol a fost inclusă şi suma de 21.470 de lei cu TVA pentru „acordarea ajutorului de 300 de lei persoanelor care împlinesc 80 de ani, cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsnicie (n.r. urmând ca angajaţii de la Serviciul Administrativ tehnico-economic al Primăriei Constanţa să pună la dispoziţia colegilor de la Serviciul Relaţii internaţionale produse precum apă, băuturi răcoritoare, cafea, produse de patiserie, flori, aranjamente florale etc.), precum şi pentru şedinţele CLM Constanţa“. Pentru orice eventualitate, în proiectul de hotărâre iniţiat de Decebal Făgădău a fost inclusă şi suma de 20.095 de lei cu TVA, pentru „alte acţiuni de protocol“.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza proiectul de hotărâre la care facem referire în articolul de faţă.

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii