Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai bun ceas din Medgidia, avariat de un şofer ce gonea pe străzi cu 130 km/h

ro

12 Mar, 2013 00:00 1548 Marime text
Tânărul din Medgidia, care a provocat un accident foarte grav ce doar printr-o minune nu s-a soldat cu pierdere de vieţi omeneşti, este bun de plată.
Primarul oraşului Medgidia susţine că maşina condusă de şofer a intrat în coliziune cu o construcţie de beton realizată în 1998 şi reprezentând cu ceas public cu trei feţe.
„Ne vom constitui parte civilă şi vom cere despăgubiri şoferului”, a precizat primarul Marian Iordache. Potrivit şefului autorităţii locale, prejudiciul se ridică la suma de 10.000 lei. „Dacă nu avea bani să plătească paguba provocată, să se ducă acolo unde îi este locul. Va plăti cu zile de închisoare. Atât inconştienţă la o persoană este greu de înţeles. Mergea cu 130 de kilometri la oră pe străzile oraşului”, a menţionat primarul. Punctând gravitatea faptelor petrecute, primarul a subliniat că zona în care este amenajat ceasul public este ferită de accesul autoturismelor, aflându-se la o distanţă considerabilă de carosabil. Şefului autorităţii locale a afirmat că nu va aştepta banii primiţi ca despăgubire pentru a reface construcţia, care, potrivit lui, nu este avariată puternic. Astfel, structura ceasului public va fi refăcută zilele acestea cu bani de la Consiliul Local, pentru reparare fiind necesari doi metri cubi de beton şi sudarea unor elemente de metal. Primarul Marian Iordache a precizat că din câte ştie tânărul nu a mai creat până acum probleme, mărturisind că autoturismul nu-i aparţinea.
Amintim că duminică, în jurul orei 17.45, Ciprian D., de 26 de ani, din Medgidia, a condus un autoturism pe bulevardul Independenţei şi pe fondul efectuării unei depăşiri neregulamentare a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de Mariana C., de 35 de ani, din Medgidia, după care a ricoşat, intrând în coliziune cu un monument arhitectural. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a doi bărbaţi, de 35 respectiv 30 ani, ambii din Medgidia, pasageri în primul autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • emy 12 Mar, 2013 09:43 Primarul a acordat soferului " circumstante atenuante " ... deci il cunoaste si ii ia apararea ... Citat din articol : "Primarul Marian Iordache a precizat că din câte ştie tânărul nu a mai creat până acum probleme, mărturisind că autoturismul nu-i aparţinea ". Saracul sofer! Dar daca in acel timp pe trotuar se aflau si pietoni , ce mai spunea primarul ? Tot ii lua apararea ?