Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce surpriză a pregătit Consiliul Judeţean Noi tarife de acces la Delfinariu, la Complexul Muzeal Adamclisi şi la alte obiective turistice (document)

ro

15 Jul, 2013 00:00 2432 Marime text
În cadrul şedinţei ordinare de miercuri, consilierii judeţeni vor studia şi vor vota un proiect de hotărâre privind completarea şi modificarea anexei numărul 6 din H.C.J.C. numărul 5/2007 privind stabilirea unor tarife, taxe şi taxe speciale. Iniţiatorul proiectului este preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu.

Ce taxe şi-a propus mai marele CJC să modifice în această vară? Anexa numărul 6 a Hotărârii CJC numărul 5/2007, invocată în proiectul de hotărâre, prezintă tarifele percepute la intrarea în Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, aferente Delfinariului, Acvariului, Planetariului, Microrezervaţiei, Expoziţiei de Păsări Exotice, Observatorului Astronomic, Sălii de Proiecte, dar şi taxele foto, de filmare, de intrare la toaletă şi de echitaţie solicitate de reprezentanţii Complexului Muzeal.

Aceeaşi anexă face referire la tariful de intrare şi la taxa de filmare pentru televiziunile comerciale, existente la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa. În anexă mai sunt menţionate şi tarifele de la Muzeul de Artă Constanţa, secţiile Jalea, Medgidia şi Topalu şi cele de la complexele muzeale Adamclisi, Histria şi Carsium.
Rămâne de văzut cum şi-a propus şeful CJC să modifice aceste taxe (le va majora?, le va micşora?) şi cu ce argumente va veni în privinţa introducerii lor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii