Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avuţie are consilierul judeţean Florin Gavrilă, angajat CERONAV

ro

10 Sep, 2012 01:00 3591 Marime text
avere_gavrila_-_gavrila.jpgPe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeţ.

Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, în ordinea alfabetică a numelui de familie (aşa cum apar documentele şi pe site-ul CJC), declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, declaraţii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Potrivit declaraţiei de avere, democrat-liberalul Florin Tudor Gavrilă, aflat la primul mandat de consilier în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa, deţine un teren agricol în suprafaţă de 3,5 hectare în comuna Crucea, judeţul Constanţa, dobândit în 2002 prin moştenire.

La capitolul „Clădiri", în declaraţia lui Gavrilă figurează un apartament în Constanţa, în suprafaţă de 32 de metri pătraţi, dobândit în 1996 prin moştenire, precum şi o casă de locuit în suprafaţă de 337 metri pătraţi, dobândită în 2002, prin cumpărare.

Cât despre bunurile mobile, consilierul judeţean PDL deţine un autoturism marca Subaru Forester, fabricat în 2005, dobândit prin cumpărare. Florin Gavrilă nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro şi nici conturi şi depozite bancare. El are însă părţi sociale la SC Data Net SRL. Democrat-liberalul nu are datorii.

Venituri şi interese

În anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, consilierul judeţean a încasat un salariu de 19.200 de lei de la SC Data Net. De asemenea, la Compania Naţională de Radiocomunicaţii Navale (CNRN) RADIONAV SA el a realizat un venit anual de 28.862 de lei.

Soţia sa, Coca Gavrilă, a încasat de la SC Data Net SRL un salariu de 18.000 de lei. Tot aici regăsim şi alocaţiile celor doi copii, ambele în valoare de 504 lei.

În ceea ce priveşte veniturile realizate din cedarea folosinţei bunurilor, în declaraţia lui Gavrilă regăsim un venit de 12.600 realizat de el, dar şi de soţia sa, prin închirierea unui sediu SC Data Net SRL.

Referitor la interesele consilierului judeţean PDL, trebuie menţionat că acesta are calitatea de membru al SC Data Net SRL Constanţa. Totodată, potrivit declaraţiei de interese, Florin Gavrilă este membru de sindicat CNRN RADIONAV SA. Nu în ultimul rând, consilierul judeţean este vicepreşedintele PDL Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii