Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce atribuţii are viceprimarul Costin Răsăuţeanu

ro

06 Jul, 2016 00:00 4585 Marime text


Pentru Costin Răsăuţeanu, funcţia de viceprimar nu mai constituie o noutate, „antrenamentul” fiind făcut de ceva vreme deoarece el mai lucrase pe această funcţie, iar Făgădău a avut grijă să-l formeze. Totuşi, în pofida experienţei căpătate, Răsăuţeanu are, la ora actuală, „o parte” din atribuţii încredinţate prin dispoziţie de primar. Concret, el are în subordine: Direcţia Administraţie Publică Locală, Serviciul Autoritate Tutelară; Serviciul Resurse Umane; Direcţia Domeniul Public şi Privat; Direcţia Relaţii Internaţionale şi Organizare de Evenimente, precum şi Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă Persoane.
 
Întrucât în Primăria Constanţa se lucrează la o nouă organigramă, după definitivarea acesteia, dar şi a sarcinilor ce revin fiecărui angajat din instituţie, nu este exclus ca viceprimarului Costin Răsăuţeanu să i se „subordoneze” şi alte direcţii şi servicii existente sau… pe cale de apariţie. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • titi 11 Jul, 2016 18:58 Misca-ti fundul Rasautene si du-te pe plaja de la modern sa vezi focare de infectii de la fostele wc-uri care au ramas in ruina....scoate subordonatii din birouri ca s-au oparit acolo.