Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care este oferta în cartierul de locuinţe ieftine pentru tineri

ro

10 Sep, 2012 01:00 4302 Marime text
locuinte_ieftine_-_locuinte_ieftine_pentru_tineri_03.jpgAşa cum primarul Radu Mazăre a anunţat săptămâna trecută, cei interesaţi mai pot achiziţiona aproximativ 60 de apartamente în cartierul de locuinţe ieftine pentru tineri de pe strada Baba Novac.

Proiectul municipalităţii a fost „deraiat" de criza financiară, iar constructorii, ai căror bani au fost investiţi în blocuri, aşteaptă să-şi recupereze investiţia. La acest moment, în cartierul de locuinţe ieftine pentru tineri pot fi achiziţionate numai apartamente cu două camere, cu suprafeţe mai mari, amenajate „la gri". Cu alte cuvinte, apartamentele au exteriorul şi spaţiile de folosinţă comună finisate, la interior şapă şi var lavabil, dar şi obiecte sanitare şi termice în stare de funcţionare.

Spaţiile de locuit sunt la etajele superioare (în general) ale blocurilor BN 1, BN 2, BN 16, BN 17, BN 18, BN 14 şi BN 15. De reţinut că, pe lângă aceste apartamente, se mai pot ivi şi alte oferte, mai ales că anumite spaţii de locuit sunt „arvunite" numai în baza unui antecontract de vânzare-cumpărare, fără a se fi primit deocamdată acceptul din partea băncilor care ar urma să crediteze beneficiarii proiectului municipalităţii.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii