Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidat în Colegiul 9 Dănuţ Culeţu - „Nu am spus niciodată NU şoselei de coastă"

ro

15 Oct, 2012 01:00 2751 Marime text
culetu_sosea_de_coasta.jpgFostul prefect al judeţului Constanţa, Dănuţ Culeţu, actual preşedinte al partidului Forţa Civică, a declarat, ieri, în contextul unei conferinţe de presă, că în cazul în care va fi ales parlamentar în urma alegerilor generale din 9 decembrie va promova proiectul şoselei de coastă. „În situaţia în care devin deputat, voi milita pentru acest lucru (n.r. şoseaua de coastă)". „Am avut discuţii cu oamenii din Colegiul 9. Realizarea şoselei de coastă este un proiect al domnului primar (n.r. Radu Mazăre) şi, de fapt, un proiect mai vechi, pentru că datează încă de pe vremea «împuşcatului», dar e vremea ca în viitoarea legislatură să se concretizeze", a explicat liderul Organizaţiei Judeţene a Forţei Civice, aspirant la un mandat de deputat în Colegiul 9. „Punerea în valoare a Peninsulei nu poate fi făcută fără şoseaua de coastă", a adăugat Culeţu.

Întrebat de ce la momentul de faţă militează pentru proiectul şoselei de coastă şi, totodată, de ce nu a fost un susţinător energic al acestei iniţiative în timpul mandatului său de prefect, Dănuţ Culeţu a explicat că, la momentul respectiv, proiectul municipalităţii constănţene ar fi fost în dezacord cu legea, în sensul în care nu ar fi respectat prevederile legate de distanţa dintre malul mării şi linia de la care pot fi ridicate construcţii. „Nu am spus niciodată «nu» şoselei de coastă", a subliniat el.

Tot în contextul conferinţei de presă de ieri, fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu la Constanţa a criticat modul în care actualul Executiv gestionează problema deficitului bugetar. În opinia sa, deficitul bugetar ar putea fi redus prin crearea de infrastructură, aceasta din urmă având efect de multiplicare în economie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii