Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanţ la Consiliul Judeţean. Multe proiecte de finalizat, altele de început Când se inaugurează Policlinica II şi Centrul „Jean Constantin“ şi care este situaţia din spitale?

ro

23 Dec, 2017 00:00 2080 Marime text
Un an dificil, cu multe provocări - aşa a caracterizat Horia Ţuţuianu anul 2017.
La final de an, şeful Consiliului Judeţean Constanţa a realizat un scurt bilanţ. Acesta a precizat că managerii tuturor unităţilor medicale din judeţ aflate în subordinea administraţiei judeţene au termen până în primăvară să demonstreze că lucrurile se schimbă.
 
„Noi, CJC, am demarat investiţiile - am semnat pentru Radioterapie, urmează să semnăm şi pentru RMN şi computer tomograf şi să facem din ce în ce mai multe investiţii la nivelul Spitalului Judeţean“, susţine şeful CJC. În ceea ce priveşte darea în folosinţă a laboratorului de imagistică de la nivelul Policlinicii II, şeful CJC spune că, în luna aprilie a anului viitor, acesta va fi funcţional, cu adresabilitate pentru toţi constănţenii. Centrul Multifuncţional pentru Tineret „Jean Constantin“ va fi inaugurat în luna februarie a anului viitor. „Lucrările sunt gata, dar trebuie creată o organigramă cu personalul care va lucra în acest centru“, a anunţat Horia Ţuţuianu.
 
Pentru anul viitor, preşedintele CJC îşi doreşte ca lucrurile să se mişte mult mai repede şi mult mai corect. „Sunt multe proiecte de finalizat şi altele de început“, a spus Ţuţuianu.
 
Bugetul judeţean nu va fi afectat nici de mutarea contribuţiilor şi nici de modificarea Codului Fiscal. „Aşteptăm votul din Parlament, să vedem exact bugetul care va fi alocat pentru Constanţa“, a conchis şeful CJ, Horia Ţuţuianu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii