Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanţ al Poliţiei Locale. Câte sancţiuni şoferilor şi pentru ce

ro

06 Feb, 2017 00:00 1370 Marime text
Potrivit reprezentanţilor instituţiei Poliţiei Locale, în perioada 1 ianuarie - 31 ianuarie a.c. au fost aplicate 856 de sancţiuni, în valoare totală de 118.579,5 lei. În acelaşi timp, au fost aplicate şi 1.580 de puncte de penalizare.
 
În prima lună din 2017, în urma sesizărilor primite şi prin dispeceratul Poliţiei Locale, s-a intervenit pentru soluţionarea unui număr de 237 de sesizări privind punerea în imposibilitate a utilizării autovehiculelor parcate în locuri special amenajate, marcate şi semnalizate în mod corespunzător, precum şi în cazul blocării căilor de acces ce deservesc proprietăţi alăturate drumului public.
 
Cele mai multe sancţiuni, 782, au fost aplicate constănţenilor pentru că au staţionat neregulamentar, alte 26 pentru cei care au ignorat indicatorul de „acces interzis“, dar şi 21 de căruţaşi au fost amendaţi. Nu au scăpat de amenzi 29 de taximetrişti, dar şi 41 de persoane care au tulburat ordinea şi liniştea publică.
 
În timpul viscolului din perioada 6.01.2017 - 8.01.2017, lucrători din cadrul Poliţiei Locale, alături de alte autorităţi competente, au acţionat în vederea închiderii circulaţiei/restricţionării traficului rutier pe sectoarele de drum ce fac legătura între municipiul Constanţa şi localităţile Valu lui Traian, Cumpăna, Ovidiu, respectiv Năvodari, ca urmare a ninsorii abundente, a viscolului şi a vizibilităţii reduse spre zero.
 
Şi în perioada cu vremea rea care a urmat, respectiv până pe 17.01.2017, Serviciul Baze de Date, Dispecerat, Armament a fost în legătură permanentă cu serviciile din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa, în scopul comunicării efectelor produse de fenomenele meteorologice nefavorabile, identificate de către lucrătorii din cadrul Poliţiei Locale care au executat activităţi de patrulare pe raza municipiului Constanţa.
 
Poliţia Locală s-a ocupat şi de persoanele fără adăpost ce riscau să cadă victime frigului, predând 12 astfel de indivizi Serviciului de Ambulanţă. O altă activitate s-a desfăşurat în perioada 17.01 - 19.01.2017, când lucrători din cadrul Poliţiei Locale au participat la exerciţiul de antrenament „TOMIS 17“, organizat de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi împreună cu alte structuri din MAI şi servicii specializate în combaterea terorismului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii