Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bani peste bani pentru centrul istoric al municipiului Constanţa

ro

28 Nov, 2012 01:57 5884 Marime text
faleza_macheta_1.jpgPrimăria Constanţa a anunţat cine sunt câştigătorii proiectelor „Serviciul de consultanţă în managementul de proiect aferent proiectului Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanţa" şi „Serviciul de management de proiect aferent proiectului Restaurarea şi reamenajarea promenadei şi a spaţiilor verzi din zona Vraja Mării - Cazino - Port Tomis".

În urma unei proceduri de achiziţii publice, organizate de Primăria Municipiului Constanţa, contractul „Serviciul de consultanţă în managementul de proiect aferent proiectului Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanţa" a fost atribuit societăţii Expert Proiect 2002 SRL din Bucureşti.

faleza_macheta_2.jpgObiectul contractului constă în implementarea cu succes a proiectului „Reamenajarea integrată a zonei pietonale din centrul istoric al Municipiului Constanţa". La licitaţia organizată pe 28 august au participat şase ofertanţi. În urma analizării celor şase oferte, contractul a revenit societăţii Expert Proiect 2002 SRL din Bucureşti. Valoarea acestuia este de 94.733,52 lei. Un alt contract atribuit de primăria Constanţa este „Serviciul de management de proiect aferent proiectului Restaurarea şi reamenajarea promenadei şi a spaţiilor verzi din zona Vraja Mării - Cazino - Port Tomis". La procedura de achiziţii publice, organizată pe 23 august, au participat nouă societăţi. Contractul a fost atribuit societăţii Blasor Group SRL din Constanţa. Valoarea acestuia este de 116.000 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii