Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băisan, Banias şi Dragomir părăsesc Consiliul Judeţean. Vineri intră în pâine noii consilieri

ro

27 Jun, 2017 00:00 3090 Marime text
Doar un an, atât a durat mandatul de ales judeţean pentru unii consilieri judeţeni constănţeni. Doi dintre ei şi-au pierdut susţinerea politică a formaţiunilor pe lista cărora au candidat în vara anului trecut, iar cel de-al treilea a ales să părăsească Consiliul prin demisie. PNL Constanţa l-a exclus pe Remus Cristy Băisan din partid, după ce i-a pus în cârcă, în cadrul unei comisii interne de anchetă, prejudicierea imaginii partidului şi, astfel, acesta şi-a pierdut şi mandatul de ales judeţean.
 
Oficial, Biroul Politic Judeţean al PNL Constanţa a votat în unanimitate, prin vot secret, excluderea din partid a lui Băisan, ca urmare a încălcărilor repetate ale prevederilor Codului Etic, ale Regulamentului şi ale Statutului Partidului Naţional Liberal.
 
Potrivit conducerii PNL Constanţa, decanul Facultăţii de Navigaţie şi Transport Naval din cadrul Universităţii Maritime din Constanţa, Costel Stanca, este cel care îi va lua locul în Consiliul Judeţean lui Cristy Băisan. Stanca a mai candidat din partea PNL Constanţa şi pentru un mandat de senator în Parlamentul României.

Şi Emil Banias, fost membru ALDE, îşi va lua la revedere pe 30 iunie de la statutul de consilier judeţean, tot ca urmare a ridicării sprijinului politic, urmată de excluderea din partid. O doamnă, de această dată, Steluţa Lebidov, va prelua mandatul din partea ALDE.

Şi PSD Constanţa face, vineri, o schimbare în garnitura de consilieri judeţeni, în urma demisiei lui Cristinel Dragomir. Biroul Permanent Judeţean al PSD Constanţa a anunţat, prin vocea secretarului executiv al PSD Constanţa, Lucian Lungoci, următorul membru pe lista de consilieri judeţeni, în persoana Luminiţei Niţă, membru în organizaţia PSD Agigea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii