Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asfaltarea străzilor din 2 Mai, o prioritate a Primăriei Limanu

ro

27 Jan, 2016 00:00 3169 Marime text


În acest an, localitatea 2 Mai va arăta mai bine ca niciodată. Administraţia locală depune eforturi susţinute pentru ca cele trei străzi care au rămas neasfaltate, respectiv strada Aurel Vlaicu, Portului şi Islazului, să fie şi ele modernizate, astfel încât întreaga reţea de străzi din localitate să fie complet asfaltată.
 
Tot pentru locuitorii satului 2 Mai, Primăria îşi doreşte să construiască un cămin cultural.  Vechea clădire va fi reabilitată şi transformată într-un centru modern pentru tineret sau într-o sală polivalentă, ce va include şi o sală de sport, deoarece părinţii micuţilor din 2 Mai trebuie să plătească taxe foarte mari ca aceştia să facă sport pe un teren privat situat la intrarea în  localitate.
 
Un alt proiect care se află în atenţia administraţiei locale vizează construirea unei grădiniţe cu program prelungit în localitatea Limanu. „Chiar la intrare în localitatea Limanu, în cartierul nou de case, vrem să construim o grădiniţă cu program prelungit. Cu patru săli de clasă, sală de recreere, o bucătărie modernă, cabinet medical şi toate cele necesare“, a declarat primarul Nicolae Iustin Urdea.
 
Un alt obiectiv care se află în atenţia autorităţii publice locale este alimentarea cu gaze. „Din  bugetul local, am dori să începem lucrările la alimentarea cu gaze. Nu suntem încă gata la capitolul documentaţie. Ne pregătim. Locuitorii comunei merită să aibă acces la gaze“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, viceprimarul comunei Limanu, Marius Dumitru.
 

 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii