Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Artele marţiale, sprijinite de Primărie Doi sportivi din Eforie s-au calificat la Campionatul European de Karate de la Napoli

ro

17 Mar, 2015 00:00 2024 Marime text

În perioada 14 - 15 martie, la Centrul Olimpic Izvorani din Bucureşti s-a desfăşurat cea de-a XXIV-a ediţie a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional Fudokan Shotokan, dedicat cadeţilor, juniorilor, tinerilor şi seniorilor practicanţi de arte marţiale. La această ediţie au participat peste 200 de sportivi din 36 de cluburi. „Clubul nostru, C.S. Karate Tradiţional Eforie, condus de Niculae Dumitrescu - 6 dan şi Dănuţ Ciucu - 3 dan, a participat la această ediţie cu sportivii Ciorabai Ege, la juniori, Ciucu Laurenţiu şi Păun Alexandru, la seniori“, au afirmat reprezentanţii Primăriei oraşului Eforie.

Doi dintre sportivii susţinuţi de autorităţile locale de la Eforie au obţinut medalii de bronz la proba de Fuku-go. Astfel, pe podium au urcat Ciorabai Ege - juniori şi Păun Alexandru - seniori. Aceştia s-au calificat la Campionatul European de Karate Tradiţional Shotokan - Fudokan, ediţia a XXII-a, care va avea loc la Napoli, în perioada 27 - 29 martie.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii