Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Manu - „Carosabilul din oraşul Năvodari a intrat în reabilitare"

ro

11 Apr, 2012 02:18 1621 Marime text
termica_termica_navodari.jpgDatorită angajaţilor societăţii Termica Distribuţie Năvodari, care lucrează de zor, locuitorii oraşului Năvodari vor scăpa în scurt timp de gropile care au apărut în carosabil după topirea zăpezii.

Termica Distribuţie Năvodari continuă lucrările de reparare şi plombare a carosabilului din oraşul Năvodari. „După sezonul rece, s-au format multe gropi în carosabil şi de aceea una dintre priorităţile noastre sunt lucrările de plombare a drumurilor din Năvodari. Per total, avem de plombat şi reparat 600 de metri de drum.

Termica_director_Manu_Alexandru.jpg Cel mai avariat este bulevardul Năvodari", a declarat directorul SC Termica Distribuţie, Alexandru Manu. Potrivit acestuia, valoarea lucrărilor de reparare a drumurilor se ridică la suma de 40.000 de lei. În aceeaşi ordine de idei, directorul Manu a mai adăugat că angajaţii de la Termica Distribuţie lucrează la foc continuu pentru terminarea aleii de promenadă din jurul Parcului Piticilor. Respectiva alee va avea o lungime de 400 de metri. „Zona din preajma parcului va fi amenajată cu parcări, alei de acces şi alei de trecere. Termenul de execuţie este până în luna iunie, dar vom încerca să finalizăm lucrările până la mijlocul lunii mai" a mai spus Alexandru Manu. Valoarea lucrărilor la aleea de promenadă se ridică la 100.000 de lei. Menţionăm că oraşul Năvodari deţine integral capitalul social iniţial în calitate de asociat unic. SC Termica Distribuţie Năvodari este o societate comercială cu răspundere limitată, cu capital integral de stat, înfiinţată în conformitate cu prevederile art. 5, alin (2) din Legea nr. 31/1990 privind societăţile comerciale republicată şi prin Hotărârea Consiliului Local Năvodari nr. 131/28.07.2010, având ca obiect de activitate atribuţii în scopul asigurării de servicii publice de alimentare cu energie termica produsă centralizat în oraşul Năvodari, în sistemul producţie - transport - distribuţie pentru oraşul Năvodari, lucrări de placări exterioare şi exploatări carieră de piatră, şi administrarea asociaţiilor de proprietari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii