Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alături de angajaţi ai Primăriei şi de sute de voluntari, Ovidiu Brăiloiu a ecologizat oraşul în cadrul acţiunii „Let's do it, Romania!" (galerie foto)

ro

13 May, 2012 21:09 1632 Marime text

cap_6.jpgPrimarul oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, s-a alăturat, la finalul săptămânii trecute, acţiunii ecologiste „Let's do it, Romania!"

Astfel, alături de angajaţii administraţiei publice locale, dar şi de numeroşi voluntari, edilul-şef a ieşit, sâmbătă, la curăţenie. Au fost vizate deşeurile aruncate la întâmplare în 12 zone din localitate: Traian, Lac Belona, Acapulco - Steaua de Mare, Enel, Strada Hunedoara, Laguna Albastră, bulevardul Ovidiu, Hotel Marea Neagră, Proiect 11 şi segmentul de cale ferată din Eforie Nord către Agigea, Flamingo şi locuinţele sociale din Eforie Sud. La finalul acţiunii, voluntarii implicaţi în „Let's do it, Romania!" au colectat, în total, 409 saci de gunoi, dintre care 212 saci au fost cu gunoi reciclabil, iar 197 cu gunoi menajer, aceştia urmând să fie colectaţi de operatorul de salubritate.

eforie.jpg

În acest context, primarul oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, a ţinut să menţioneze că acţiunea de ecologizare a localităţii nu este una electorală, fiind organizată în fiecare an. „Primăria s-a implicat cu toate resursele pe care le deţine şi ţin să le mulţumesc colegilor noştri, care au acceptat să recupereze ziua liberă prin muncă de teren. Ne bucurăm că am reuşit să facem curăţenie în oraş şi că am ridicat deşeurile aruncate la întâmplare. Dar, în acelaşi timp, vreau să transmit un avertisment foarte serios pentru toţi cei care îşi aruncă gunoiul în spaţiul public şi în zonele verzi ale oraşului", a declarat primarul. De altfel, şeful administraţiei publice locale a subliniat sâmbătă că, începând de astăzi, angajaţii Primăriei Eforie vor aplica amenzi pentru mizeria din zona Belona, pentru unităţile care nu sunt îngrijite. La final, edilul-şef a precizat că este îmbucurător că oamenii se mobilizează pentru a rezolva problemele comunităţii, dar că şi mai îmbucurător ar fi dacă nu ar mai trebui să muncească pentru a ridica gunoiul altora, în scopul de a se concentra în schimb pe probleme cel puţin la fel de importante.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii