Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacerist de Top 300, la ceas aniversar

ro

15 May, 2013 00:00 3873 Marime text
Astăzi este ziua unuia dintre cei mai prosperi afacerişti locali. Florin Cârstocea, afaceristul de Top 300 Capital, împlineşte 53 de ani.

În urmă cu trei ani, Cârstocea a pregătit o mare petrecere cu ocazia zilei sale de naştere, în clubul Bamboo, la care invitată specială a fost nimeni alta decât Daniela Crudu. Ba chiar, din câte au povestit participanţii la chermeză, Cruduţa a ieşit din tortul miliardarului. Cine ştie, poate că şi anul acesta Cârstocea îi va surprinde din nou pe invitaţi cu o petrecere pe măsura aşteptărilor.
Treisutistul Cârstocea are o avere estimată la aproximativ 40 de milioane de euro şi este implicat în mai multe societăţi, cum ar fi Markant SRL, Hotel Central SA, Grup Petrol Marin SA, Petrogrup SRL, Petroserv SA, Climatronic SRL, RIG Service SA, Neptun Yacht SRL, Euro Fashion SRL, Art Style Project şi New Eolic Investments SRL.
Să nu uităm că Florin Cârstocea s-a implicat trup şi suflet în derularea Campionatului Mondial de Pescuit, organizat anul trecut la Corbu. În septembrie anul trecut, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării, societatea Rig Service deţinută de Florin Cârstocea şi secretarul de stat al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului la acea dată, Cristian Bărhălescu, au dat startul la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap 2012. Competiţia a avut loc în localitatea Corbu, pe Lacul Mare, şi a reunit 75 de echipe de pescari din peste 21 de ţări ale lumii care au concurat la titlul de cel mai bun pescar.
Este de remarcat că miliardarul nu s-a rezumat doar la afacerile din domeniile portuar, turism şi sănătate, astfel că lui Florin Cârstocea nu-i este străină nici activitatea din domeniul eolian. Acesta dezvoltă patru parcuri de eoliene în judeţul Constanţa, iar pentru unul dintre acestea şi-a pus la bătaie chiar afacerile din turism. Considerând că energiile neconvenţionale sunt de mare viitor, Cârstocea a luat anul trecut decizia să ipotecheze Hotelul Central din Mamaia, unitate de cazare pe care o deţine.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii