Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afacerile de la Constanţa ale „ridicatului" Andreica

ro

26 Mar, 2012 01:22 5475 Marime text
cap_4.jpgIoan Andreica, fost secretar de stat în cadrul MDRT, a fost ridicat vineri, alături de preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa, şi dus la DNA pentru audieri.

Aceştia sunt acuzaţi pentru deturnare de fonduri. Bistriţeanul are, potrivit declaraţiei de interese, şi o afacere la Constanţa. Este vorba despre SC Isoconsult SRL, firmă înfiinţată în 2001. La ora actuală, implicaţi în business-ul ce are sediul pe Aleea Garofiţei sunt Dumitru Soare, Ioan Andreica şi Aurelian Paraschiv Udrescu.

 IoanAndreica-sursafotoAgerpresro.jpg

 Afacerea este administrată de Soare şi de Yehuda Peleg Tahor. Cel din urmă este preşedintele Camerei de Comerţ Bilaterală România-Israel. Isoconsult a fost înfiinţată în 2001 de Dumitru Soare. În 2007 şi 2008, unicul asociat a completat obiectul de activitate cu transporturi rutiere de mărfuri şi producerea de energie electrică. În 2009 l-a cooptat pe Udrescu, iar în 2010 pe „ridicatul" Andreica. În 2011, asociaţii iau în firmă şi societatea Grandecade Services Limited, din Cipru.
Dumitru Soare este un afacerist născut în 1945. Potrivit Registrului Comerţului, bărbatul este implicat în Azimuth Management, BBB Dafina şi Sonne Services.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii