Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acoperişul Căminului Cultural din Adamclisi, distrus Copaci smulşi şi străzi inundate în urma ploilor de sâmbătă

ro

07 Aug, 2017 00:00 2567 Marime text
Weekendul nu a adus cu el doar caniculă şi disconfort termic, ci şi precipitaţii abundente, care au produs pagube în centrul judeţului.
 
În Adamclisi s-au înregistrat ploi torenţiale, însoţite de furtuni, descărcări electrice şi fulgere. Local s-au format viituri, din cauza acumulării de cantităţi mari de apă. Viteza mare a vântului a produs desprinderea de acoperişuri şi rupturi ale copacilor.
 
În satul Urluia, 20 de copaci au fost doborâţi de vânt, tronsoane de pe cinci străzi de acces local au fost distruse în totalitate, iar acoperişul Căminului Cultural a fost spulberat pe DN3.
 
În satul Adamclisi, acoperişul unui bloc a fost afectat de furtună şi ploi, fiind spulberat pe străzi şi în curţile învecinate. Trei copaci au fost răpuşi şi aici de vânt.
 
În satul Abrud, acoperişul unei târle de capre a fost distrus de precipitaţii, iar un teren arabil de 20 de hectare a fost inundat.
 
În comuna Adamclisi, potrivit centralizării Prefecturii Constanţa, trei kilometri de drum comunal au avut de suferit pe mai multe tronsoane. Pentru degajarea zonei, a fost necesară intervenţia pompierilor de la ISU „Dobrogea“. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii