Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost validată componenţa noului Consiliu Local La Cumpăna, Mariana Gâju va face echipă cu acelaşi viceprimar, Florin Neagu (galerie foto)

ro

25 Jun, 2016 00:00 3583 Marime text
Vineri a venit rândul Consiliului Local al comunei Cumpăna pentru a se constitui legal în forma în care va funcţiona în următorii patru ani. Ceremonia de validare a început cu intonarea imnului național. În prezența prefectului Adrian NicolaescuConstantin Solomon, decanul de vârstă al Consiliului, Marius Dida și Elena Stamat, cei mai tineri aleși din CL Cumpăna, au condus lucrările şedinţei de constituire a noului Consiliu Local.
 
După ce primarul comunei, Mariana Gâju, a depus jurământul pentru cel de-al cincilea mandat consecutiv de şef al administraţiei publice locale, consilierii au fost şi ei validaţi şi au depus jurământul. Componenţa Consiliului Local Cumpăna numără 17 membri, dintre care patru de la PNL şi 13 de la PSD.
 
Pentru următorii patru ani, Mariana Gâju va face echipă cu acelaşi viceprimar ca şi în mandatul 2012-2016, Florin Neagu. Aceasta a fost singura nominalizare a consilierilor locali şi a fost votată în unanimitate.
 
„Într-o zi sfântă, a naşterii Sfântului Ioan Botezătorul, cunoscută sub denumirea de Sânziene sau Drăgaică, într-o zi declarată Ziua Universală a Iei, v-aţi rupt din timpul vostru pentru a veni alături de noi în această şedinţă solemnă în care constituim Consiliul Local al comunei Cumpăna. Primarul nu este doar al celor care i-au acordat votul, ci al tuturor locuitorilor comunei Cumpăna şi al tuturor colaboratorilor noştri.
 
Mulţumesc bunului Dumnezeu că am păşit acum prin depunerea jurământului de credinţă în cel de-al cincilea mandat. Misiunea care apasă pe umerii noştri nu e deloc uşoară, dar, cu multă dăruire, vom reuşi să depăşim obstacolele inevitabile pe care le avem şi să ducem la bun sfârşit proiectele comunei noastre“, a fost cuvântul de început al primarului Mariana Gâju.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii