Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

27 de loturi scoase la licitaţie Liber la construit case de vacanţă la Vadu

ro

09 Jul, 2013 00:00 2936 Marime text
Primăria comunei Corbu organizează în data de 25 iulie la Căminul Cultural din localitate o licitaţie publică deschisă în vederea concesionării unui număr de 27 de loturi, cu suprafeţe cuprinse între 490 metri pătraţi şi 980 metri pătraţi, pentru construirea de locuinţe cu regim de înălţime - parter, parter şi mansardă, parter şi etaj.

Suprafeţele de teren se află în satul Vadu - Zona A, zona „PUZ Vadu”. Primarul Marian Gălbinaşu a precizat că licitaţia se adresează tuturor persoanelor interesate din judeţ şi din ţară, loturile urmând a fi concesionate pe o perioadă de 49 de ani. „Atâta timp cât este o licitaţie publică anunţată pot să participe la ea şi cei din Tulcea sau Baia Mare”, a explicat, ieri, Marian Gălbinaşu.
Preţul minim de pornire la licitaţia din 25 iulie este cuprins între 0,16 euro/metrul pătrat şi 0,17 euro/metrul pătrat fără TVA, iar pasul de strigare este de 10% din preţul de pornire.
Să nu uităm că la Vadu, la fel ca şi la Corbu, se află una dintre puţinele plaje sălbatice de pe litoralul românesc, frecventată de turiştii care evită aglomeraţia din staţiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii