Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zece tone de fructe de pădure, spre vânzare la Direcţia Silvică Constanţa (document)

ro

08 Aug, 2017 00:00 2794 Marime text
Direcţia Silvică Constanţa organizează licitaţie publică în vederea valorificării a zece tone de fructe de pădure. Ofertele vor fi prezentate în plic închis până pe data de 16 august, ora 12.00, la sediul Direcţiei Silvice Constanţa din municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu. Licitaţia va porni de la preţul de 2.780 de lei. Valoarea garanţiei de participare este de 1.390 de lei.
 
Cele zece tone de fructe de pădure provin din flora spontană, producţia anului 2017. Pentru sortimentele neadjudecate la licitaţie se vor face negocieri după licitaţie şi în fiecare zi lucrătoare, între orele 9.00 şi 11.00, până în data de 21 august. Preţurile de pornire a licitaţiei sunt aprobate de Comitetul Director al Direcţiei Silvice Constanţa.
 
Licitaţia are loc la sediul Direcţiei Silvice Constanţa, în data de 16 august 2017, ora 12.00. Procedura este publică, cu prezentarea ofertelor în plic închis. Comisia de licitaţie va deschide plicurile depuse de ofertanţi, în prezenţa participanţilor, făcând publice ofertele. Va fi declarat adjudecatar operatorul economic care a oferit preţul cel mai mare faţă de preţul de pornire a licitaţiei. Pentru a fi adjudecat un sortiment, trebuie să existe cel puţin o ofertă egală sau mai mare decât preţul de pornire a licitaţiei. Se consideră câştigătoare oferta cu valoarea cea mai mare.
 
La terminarea licitaţiei, se va întocmi un proces-verbal în care se vor consemna participanţii la licitaţie, ofertele acestora, câştigătorii şi sortimentele neadjudecate, precum şi obiecţiile persoanelor juridice participante privind modul de organizare a licitaţiei.
 
Contractele încheiate în urma licitaţiei vor avea valabilitate până la data de 31.12.2017. Plata se va face în termen de 30 de zile de la ridicarea mărfurilor, pe baza facturii întocmite pentru cantitatea achiziţionată. La ridicarea mărfii de la punctele de colectare ale ocoalelor silvice, delegatul persoanei juridice are obligaţia să efectueze recepţia calitativă şi cantitativă. Reclamaţiile ulterioare nu mai pot fi luate în considerare.
 
Alte clauze şi condiţii ce se vor negocia ulterior cu persoanele juridice vor fi însuşite de către ambele părţi prin acte adiţionale la contract. Direcţia Silvică Constanţa îşi rezervă dreptul ca, în funcţie de condiţiile strategice de valorificare a produselor nelemnoase ale pădurii, climaterice, de vegetaţie şi de situaţia economică concretă, să poată micşora fondul de marfă contractat, fără a da dreptul persoanei juridice contractante de a solicita despăgubiri. De asemenea, în cazul existenţei unui excedent de producţie raportat la cantităţile contractate, părţile, de comun acord, pot suplimenta prin acte adiţionale cantităţile contractate.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii