Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vot la Five Holding

ro

29 Feb, 2012 01:29 1857 Marime text
Consiliul de Administraţie al SC Five Holding SA se va reuni în Adunare Generală Ordinară pe 26 martie a.c., ora 10.00, la sediul din strada Ion Roată nr. 3.

Pe ordinea de zi se află prelungirea mandatelor preşedintelui CA şi ale membrilor, dar şi împuternicirea preşedintelui de a semna un contract cu Alpha Bank pentru sub-limita de 300.000 de euro.

Administratorul Five Holding este Gheorghe Oancea, o figură cunoscută în anturajul primarului Radu Mazăre. Ba chiar, şi numele societăţii este legat de cel al primarului. Five Holding este proprietarul magazinului Brick, dar şi asociat în SC Sigma Trading SA, firmă în care deţin acţiuni primarul Mazăre, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu. Aşadar, persoana juridică Five Holding are legături de afaceri cu persoanele fizice Mazăre şi Constantinescu. Potrivit Registrului Comerţului, societatea Five Holding mai este implicată şi în Mobitom, Mira Impex SRL, Italnegro şi Plonge Prest. Administratorul Gheorghe Oancea are multe business-uri: On Plonge, Plonge Prest, Plonge SRL, Shark SRL şi Five Holding. Mai mult decât atât, Oancea administrează şi SC Mobitom SA, una dintre firmele abonate la bani publici obţinuţi în urma licitaţiilor organizate de Primărie şi de Consiliul Judeţean Constanţa. Tot Oancea se ocupă şi de Asociaţia Naţională a Scafandrilor Profesionişti şi a Salvamarilor din România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii